Aktualni projekti udruge:WEB RADIO COMBO – u eksperimentalnoj fazi emitiranja - osmišljen je kao internetski neprofitni radio u zajednici. Namjera je proizvoditi radijski program u suradnji s različitim društvenim zajednicama potaknuti osnovnoškolce, srednjoškolce i studente da kreiraju svoje emisije te predstavljati stvaralaštvo lokalnih umjetnika, neafirmiranih glazbenika, pisaca, pjesnika i drugih umjetnika. Glavni ciljevi su kroz originalan program promicati različitost, toleranciju, alternativnu i zaboravljenu glazbu te kulturu s otklonom od komercijalnih radio postaju kakve dominiraju u regiji. Također, na radiju se prezentiraju glazbeni uraci sastava koji djeluju pod okriljem Udruge (Discopath, Gnomon, Castro, Toni Kesić Jazz trio), kao i pojedinačni projekti članova, te suradnje s drugim autorima.


PORTAL COMBO (u pripremnoj fazi na http://combos.hr/portal/)

objavljuje informacije o djelovanju udruge, tekstove o neobičnoj gastronomiji, mitologiji i fenomenima iz zaboravljene tradicije i baštine, te satirički prikazuje dnevne novosti i aktualnosti.


RADIO AKTIV MLADIH

radionice su za proizvodnju i realizaciju radijskog programa za 20 polaznika od osmoškolaca,

srednjoškolaca do studenata koje vode profesionalni novinari, te radijski tehničari producenti.


KOMBINAT

serijal je koncertnih i drugih umjetničkih izvedbi pred publikom koje se uživo prenose radio

streamingom, te snimaju za internetske video servise.


RADIONICE O BESPLATNOM SOFTVERU ZA PRODUKCIJU GLAZBE

Radionice s praktičnim vježbama na freeware softverima dostupne na Internetu. Polaznici sami

"skidaju" slobodni softver i njime kreiraju glazbu uz vodstvo članova udruge


SESSION CLUB

Improvizacijske svirke, predstavljanja novih i već afirmiranih izvođača pred publikom u prostoru udruge koje se audio i video dokumentiraju.


TINEL – serijal je započet 2013. godine koji se producira profesionalnom video

opremom kao parodija televizijskim reality emisijima, natjecanjima talenata i izborima ljepote. Radi se o multimedijalnom projektu i eksperimentu - koncertu ili performansu u improviziranom dnevnom boravku za četiri živopisna gosta koja su ustvari pozvana na obrok i druženje u klupski ili prostor udruge, a silom prilika postali su kritičari i publika na nastupu njima nepoznatih i često stilski i svjetonazorski neprihvatljivih izvođača. (npr. glazbenik striper nastupa pred uznemirenim nogometnim navijačima, trbušna plesačica izvodila točku pred feministkinjama, gay klapa pjeva Thompsonove i pjesme Vlatke Pokos, te partizanske budnice, a skupina ganga i rera izvođača koji djeluju i u Francuskoj izvodi koloplet obrada Gibonnijevih ljubavnih pjesama). Osam «Tinela» upriličeno je tijekom 2013. godine, a nastupali su: etno-elektronski duo – prekusionist na metalnim zdjelama Namdev (HR) i svirač didgeridoa Marco (Venezuela), imitator Elvisa Presleya iz Varoša, kao i atraktivna trbušna plesačica iz Bjelorusije. Najveću sablazan kod gostiju izazvao je nastup golišavog rasplesanog basiste «El Orgasma», a nastupili su i pjevač u usponu Jelen Rozgu, samoprozvani izgubljeni brat poznate splitske pjevačices Kosova, te iznimni hvarsko-splitski DJ Juri Paik. Legendarni splitski jazz bubnjar Jadran Dučić Ćičo prvi je put u Tinelu i bez pripreme posjednut za elektronski bubanj kako bi improvizirao po dubstep i drum'n'bass podlogama autora iz udruge koje nikad nije čuo.