O udruzi Combo:Combo je splitska multimedijalna i edukacijska udruga nastala iz istoimenog radijskog kolektiva koji je pet godina djelovao na valovima ugaslog splitskog radija KL. Udruga Combo okuplja autore s područja glazbenog, scenskog i video stvaralaštva, stvara umjetnička djela izvan profitnih i mainstream mreža, te organizira razna događanja. Osim toga bavi se prenošenje profesionalnog znanja s područja radijskog i pisanog novinarstva, audio i video produkcije djeci i mladima slabijeg imovinskog stanja.


Kroz emisiju spomenutu Combo promovirala se različitost, tolerancija, alternativna glazba i kultura otklonom od komercijalnih radio emisija ovisnih o profitu i marketingu. U emisiji su gostovali poznati glazbenici, ali i čitav niz alternativnih skupina iz regije i Splita. U emisiji svoj su rad predstavljali mladi književnici, izdavači studentskih publikacija i časopisa, a probleme izlagali predstavnici marginaliziranih skupina poput bivših prostitutki i ovisnika.

U prostoru, koji je udruzi na korištenje ustupio Grad Split, u poljednje dvije godine producirani su deseci sati glazbenastalih na improvizacijskim sessionimačlanova i gostiju ili kroz osmišljene projekte koji su rađeni na opremi udruge. Dio toga je objavljen na društvenim mrežama i web servisima za glazbu. U udruzi su snimane glazbene podloge za lokalne televizije i radija.

U Combovu studiju se snimaju materijali splitsko electro kabaretskog benda "Castro", kao i projekta Discopathkroz koji su članovi udruge osvojili 2. mjesto 2009. godine na Demofestuu Banjaluci, najvećem regionalnom festivalu na prostoru bivše države, te su nagrađeni s brojnom glazbenom opremom koja je danas kroz udrugu dostupna drugim korisnicima i autorima za kreativni rad.

Udruga je 2013. godine počela producirati projekt TINEL, a 2014. je za udrugu Academia Lingua tehnički realizirala Večer španjolske pjesme u splitskoj kinoteci Zlatna Vrata. Članovi udruge radili su glazbu za dokumentarni film "Novinarov bijeg iz pakla droge" 2011., te sudjelovali u produkciji dokumentarnog filma 'Splitski zeitgeist' autora Darka Pivca. Surađivali su sa splitskim Kino klubom i realizirali zajednički video spot "Karneval" grupe Castro, kako bi prezentirali zaboravljeni rad snimatelja Mate Bogdanovića "Karneval podno Marjana" iz 1951. godine. Combo je surađivao i na na nizu projekata s nagrađivanim zagrebačkim animatorom Davorom Međurečanom.


Ciljevi djelovanja Udruge su:
- njegovanje i razvijanje kulturno-umjetničkih djelatnosti i stvaralaštva
- promidžba glazbene umjetnosti
- očuvanje kulturno-umjetničke baštine
- širenje znanja o kulturi i umjetnosti preko neprofitnog medija.

Djelatnosti Udruge kojima ostvaruje svoje ciljeve su:
- organizacija glazbenih radionica, nastupa, priredbi, koncerata i drugih oblika kulturno-umjetničkog djelovanja
- okupljanje osoba koje iskazuju interes za aktivnim bavljenjem glazbom, plesom, glumom, videom i dizajnom
- pomoć u edukaciji i socijalizaciji osoba treće životne dobi, liječenih ovisnika, kao i osoba s invaliditetom kroz glazbene, multimedijalne i novinarske radionice
- angažiranje i suradnja s priznatim glazbenim djelatnicima i umjetnicima
- sudjelovanje na domaćim i inozemnim festivalima, natjecanjima i konferencijama te razvijanje suradnje s istima
- izdavanje notnih materijala, CD-ova i ostalih multimedijskih sadržaja te drugi poslovi od značaja za kulturno-umjetnički amaterizam, sukladno posebnim propisima
- proizvodnja radijskih, televizijskih i ostalih oblika medijskih programa s ciljem obrazovanja, afirmacije i angažiranja nadarenih i mladih umjetnika
- uspostavljanje i vođenje središta za neformalno obrazovanje
- pružanje kulturne podrške građanima
- razvijanje kulturnih odnosa
- razvijanje međusektorske suradnje
- razvijanje međunarodne suradnje
- umrežavanje sa srodnim organizacijama u zemlji i inozemstvu
- podrška kulturno-umjetničkim projektima financiranim od strane Europske Unije