EROTSKA PRIPOMOĆ: G-točka i kako je naći….?!?

stap-zabranjeno3PregnantWoman3baba toples

istražuje SM Mladenka:

Je li G-točka mit ili stvarnost, radi li se o subjektivnoj erogenoj zoni ili uobrazilji potpumognutoj propagandom seksualnih terapeuta?

Kako god bilo, “G” ili “Gräfenberg-točka” ime je dobila po ginekologu Ernestu Gräfenbergu koji je njezino otkriće objavio još 1950. godine. Utvrdio je da se nalazi na gornjoj stijenke vagine, otprilike 5-7 centimetara od vaginalnog otvora. S druge strane mnogi su to pokušali osporiti poput znanstvenika s King’s Collegea u Londonu ili samoniklih balkanskih stručnjaka za brkulje i stidničarstvo. 

No, nakon 60-godišnje žučne prepirke njezino postojanje kod dijela žena dokazao je tim istraživača sa Sveučilištu L’Aquila u Italiji pomoću ultrazvuka. Doznali su da kod žena koje tvrde da imaju G točku tkivo je između mokraćovoda i vagine deblje nego kod onih koje ne ćute tu erogenu točku i okidač za užitak. Tvrde da se u G-točki proizvodi obilje oksid nitrata koji uzbuđuje muškarce. Combovi eksperti su, kažu dobro obaviješteni izvori, pronašli G-točku u sramnici kolumnistkinje SM Mladenke i uskoro će je objaviti na ovoj stranici.

 

svareceneger i babe