Emisija Combo

COMBO – radijski kolektiv i udruga lijecenih od bunike…
– Combo je nekoć bila i edukativna radio basna protkana erosom i freak muzikom. Pet je godina petkom svog odanog slusatelja nosila valovima splitskog radija KL (FM: 104.1 MHz – Split i okolica), a povremeno se emitirala i tajnim kanalima iz jedne masonske loze (navodno iz pitoresknih Kljaka) preko www.klfm.org.
Combo su vodili nekadasnja radijska cistacica (SM Mladenka), portir i stidni frizer (Venerio), te vrtlar i folklorist (MuSharaf). Producira je i osmislja mistična heroina Nevenka Del Libido uz strucnu pomoc vjerskog fanatika Plemenitog Ivana, kabaliste i futurologa Aarona Zimmermana, te vidovitog gavrana Jure.
Osim, toga ovaj kolektiv organizira i multimedijalni projekt Tinel (Mali glazbeno scenski performansi iz dnevnog boravka. Četvero namjernika, iskričavog duha i visprene osebujnosti, izažu se eskapadama i nastupima živopisnih izvođača u intimnom ambijentu i kućnom ozračju, zavaljeni u kauč ili fotelju. Ako ih izvođači ne zabave, moraju se pred kamerama izboriti se s dosadom, pristojnošću i snošljivošću…sve se zorno dokumentira kamerama…)
KONTAKT: [email protected]

KOLEKTIV COMBO

Posted on Siječanj 26, 2014 in Emisija Combo

COMBO – multimedijalna i edukacijska udruga, nastala 2009. godine iz istoimenog radijskog kolektiva koji je pet godina djelovao na valovima ugaslog splitskog radija KL.