Posjetili smo TAJNI SPLIT Igora Mihovilovića

Projekt sistematizira više od dva desetljeća prikupljenih podataka i dokumenata povezanih s nezavisnom scenom grada Splita....

Sve što trebate znati ili pokušavati zaboraviti sačuvati će za vas Igor Mihovilović, vodeći arhivar uvrnute muzike i muzičke povijesti ovog dijela Europe što možete prekopati na njegovoj web stranici Tajni Split http://tajnisplit.com/.

igor mihovilovic 01

Tajni Split’ je ustvari i medijsko-arhivski projekt tog promotora i arhivista splitske nezavisne scene i partnerskih organizacija realiziran u 2019. godini kroz projekt ’25 godina nezavisnog umjetničkog aktivizma u Domu mladih’. Projekt sistematizira više od dva desetljeća prikupljenih podataka i dokumenata povezanih s nezavisnom scenom grada Splita i fizički ih trajno pohranjuje u community arhiv dostupan u sklopu Platforme Doma mladih. U podcastu “Tajnom Splitu” našao se i osnivač naše udruge Mak Jovanović, a osim dugog jezika pokazao je i da ima najveća stopala u ovom serijalu gdje su o splitskoj sceni govorili Nikola Radman, Marinko Biškić, Saša Jimi Kesić i Ivan Svaguša. Videa su vam ispod, pa tko izdrži….