Combov projekt TINEL približava se kraju – nastupi na nesvakidašnjim mjestima i pred slučajnom publikom

Uz potporu Grada Splita naša udruga dovršava još jedan projekt koji ima za cilj zanimljive i kvalitetne glazbenike i performere kvalitetno snimiti te ostaviti trajan zapis o njihovom djelovanju.

Dan Tovara Discopath Marjan 20191026_000064

Kako bi stvar bila zanimljivija, izvođače izvodimo pred slučajnu publiku, na lokacije koje nisu baš primjerene za koncerte i performanse, kao što su splitski Pazar, Peškarija, pozornica u šumi, obitavališta domaćih životinja, misteriozni i polutajni heavy metal klub i slično.

Dodajmo, radi se o pomalo izmijenjenom konceptu projekta TINEL koji je 2013. godine ostvaren uz potporu u sklopu Programa javnih potreba u kulturi Grada Splita, a tada smo imali desetak vrlo zanimljivih izvođača poput imitatora Elvisa Presleya, bjeloruskih trbušnih plesačica, muzičara na metalnim zdjelama i didgeridoou, te golišavog i erotičnog basiste koji u rublju svira pred neudatim ženama za novčanice. Ovim se želi potaknuti pažnja publike novim metodama prezentacije i emitiranja umjetničkih formi i nastupa, kao i osigurati produkcija i distribucija audio-vizualnih materijala splitskih izvođača koji po našem mišljenju zavrjeđuju pažnju,a nisu dovoljno predstavljeni u medijima.