Udruga Combo na Split Gourmet Expou 2019 – natjecateljskoj izložbi splitskih ugostiteljskih objekata

Na Rivi je po treći put postavljen 20-ak metara dug izložbeni stol na kojem su splitski restorani, hoteli i konobe predstavili se s po tri slijeda (hladno predjelo, glavno jelo te desert), a za zvučnu kulisu i zabavni program bila je zadužena naša udruga.

(13. listopad 2019., Obala Hrvatskog narodnog preporoda, Split)

Split Gourmet Expo – izložba splitskih restorana, konoba i hotela po treći put održana je 13. listopada na splitskoj Rivi u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) te uz podršku Turističke zajednice grada Split i splitskih ugostitelja. Za zabavni program bila je zadužena udruga Combo, kao i za tehniku. Skrojili smo “gurmanske” play liste koje su pratile slijedove jela boljih splitskih restorana izlagača na ovoj manifestaciji, a osigurali smo i razglas naše udruge kako bi se predstavili timovi kuhara okupljenima.

SPLIT Gourmet Expo 13.10. 2019000043

Dodajmo, radi se o manifestaciji kojom se promovira Split kao cjelogodišnja gourmet destinacija izvrsnosti, a objedinjuje gastro izložbu jela splitskih ugostiteljskih objekata, natjecanje i promociju kroz medije te posebnu dvojezičnu publikaciju o samim sudionicima i jelima. Također, članovi udruge (sekcija Gastrobajter)  koji prate gastronomiju i rade projekte iz te domene kroz portal  https://www.gastrobajter.com/zaduženi su od ŠKMER-a za pisanje publikacije.

SPLIT Gourmet Expo 13.10. 2019000048