Udruga Combo snimila i producirala opaku navijačku pjesmu benda Kosturi

Pjesma Sloga je snimana i producirana bez naknade u prostorima multimedijalne udruge Combo u Splitu gdje su Kosturi nedavno snimili svoj 2. album "Rasplinz. Autor muzike i teksta je gitarist Kostura Maksim Gorki List, a produkciju potpisuje zajedno s voditeljima soundtrack radionica udruge Combo i članovima grupe Discopath.

Brutal Balkan rock skupina Kosturi iz mitskog sela Majmunovo u Dalmatinskoj zagori darovala je navijačku rock pjesmu HNK Slogi iz Mravinaca kod Splita. Taj je nogometni klub službeno osnovan 1955. godine, a potječe iz sportskih udruženja i amaterskih klubova koja su djelovala u tom mjestu još od 1925. godine. Naime, te je godine osnovan nogometni klub Jadro iz kojeg je kasnije proistekao današnji vrlo bogate tradicije i dobrano poznat po nogometnoj školi za mlade. Dodajmo da Slogu na utakmicama Prve županijske nogometne lige Splitsko-dalmatinske županije prati i vjerna navijačka skupina Zvrčari, koji su se nazvali prema zvrčaljki, tj. radi se o lokalnom mravinačkom nazivu za čegrtaljku. Pjesma Sloga je snimana i producirana bez naknade u prostorima multimedijalne udruge Combo u Splitu gdje su Kosturi, inače  odnedavno članovi udruge Combo, nedavno snimili svoj 2. album “Rasplinz“, a izvedena je po prvi put u srijedu (26. rujna) na utakmici  šesnaestine finala Hrvatskog Kupa protiv Dinama na kojoj je Sloga, na veliku žalost mještana,  izgubila 0:1 od zagrebačke momčadi.

Autor muzike i teksta je gitarist Kostura Maksim Gorki List, a produkciju potpisuje zajedno s voditeljima soundtrack radionica udruge Combo i članovima grupe Discopath.