Glatko Zall – recenzije iz budućnosti

Recenzije i osvrte o najvažnijih albuma domaće diskografije koji će tek biti snimljeni otkrio je stanoviti Aaron Zimmerman hakiravši računalo Glatka Zalla, čovjeka koji neobjašnjivo čuje budućnost U knjizi se otkriva da je Mladen Badovinac postao frontmen Prljavog Kazališta 2024. godine, a njegovo mjesto u TBF-u upotpunio instruktor yoge Jaques Houdek.

Nemate ugrađeno šesto čulo, treće oko i protočno srednje uho. I vi bi da slutite, predosjećate i proričete, a ne znate kako?! Zaobilazi vas oniromancija (poruke u snovima), nevješti ste u ksilomanciji (bacanju kamenčića), obrve vam se sparušiše od piromancije (gledanja u vatru), a budućnost ne vidite niti hepatoskopijom i skapulomancijom (tumačenje znakova iz jetri i lopatica papkara i sl.).


Dok vi zalud bacate li fažol ili tarot, laštite staklenu kuglu i zovete vidovitu Džemilu, naš proslavljeni kabalist Aaron Zimmerman hakirao je računalo Glatka Zalla, čovjeka koji neobjašnjivo čuje budućnost. Osim nekih slobodnijih fotografija s njegova računala prekopirao je i izvatke još neobjavljenog bestselera «Najbolji albumi desetljeća 2021.-2030. – ogledi iz pop i rock kulture». Stoga je vrijedni Aaaron odlučio u Combovoj smočnici izložiti recenzije i osvrte o najvažnijih albuma domaće diskografije koji će tek biti snimljeni.
Pojasnit će nam je li skladatelj Ivan Huljić pokrao ostavštinu svog oca kako bi Miši Kovaču uz klapu Cambi Split 3 sazdao vrckavi povratnički album «Dalmacijo volim te ka nikad prije» iz 2021. godine. Doznaćemo je li Lvky preproducirao šesti po redu album dueta «Jure i Žele» iz 2025. pod nazivom «Svilajo volin te u snigu, meračio bi na tvome brigu». Otkriti će se da su upravo čarobni baršunasti tenori bivših gradskih čelinka, posrnulih u politici zbog kocke i golotinje u javnosti, predstavljali Hrvatsku na Eurosongu evergrinom «Imao sam, sad sam siroče, vozio sam, sad me koče». Doznat će se kako su 2027. godine M. P. Thompson i Tomislav Bralić, novi pjevač Divljih Jagoda, snimili album obrada Georga Michaela. Dakako, i da je Mladen Badovinac postao frontmen Prljavog Kazališta, a njegovo mjesto u TBF-u upotpunio instruktor yoge Jaques Houdek.

Nevenka del Libido
futurolog i hepatoskop