EMISIJA COMBO: Urokljive oči i kako ih izbjeći…najava

Neobjašnjivo i najednom vam je splasnuo radni elan i eros, trbušne pločice se razvukle u lepezu, zbog crijevnih smetnji i trbušnih strujanja izbjegavate odlazak u kazalište i stranačke prostorije!? Povlači li vam se kosa s glave na ramena, koža vam je raštikasta i sumnjive pH vrijednosti, a zbog nesanice halucinirate da s vama bračni krevet dijele Mislav Bago i Andrija Jarak? Jesu li vam možda i ribe u akvariju proplivale leđno, krave presušile, a kokoši više ne kokodaču nega laju oko kuće?

 

Ako su vam odgovori potvrdni, nesumnjivo ste žrtva uroka, urokljiva pogleda, zlih čini, nečije zavjere. Kako bi se zaštitili preporučuju se kupke, tonik i piling za skidanje uroka koje su mogu nabaviti u svim boljim trgovinama za poljodjelstvo.Pored toga, postoje i vježbe za zaštitu doma od nesreće, nečistoće i prevelikih režija.

Preventivno upozoravamo da osobe “urokljivih očiju” daju se prepoznati po spojenim obrvama, čudnoj boji očiju (bež ili oker), uglavnom su ljevoruke i s lakoćom pripitomljavaju divlje životinje.

Tonik za uroke: u 7 dl rakije prozorače umiješajte prstohvat tibetanske soli iskopan u Tuzli. Metite tri jušne žlice muškatnog oraha i umjetni zaslađivač zbog poboljšanja okusa. Sve to izmućkajte u kotel šejkeru i iskapite u hipu, najbolje u društvu osobe za koju sumnjate da vas je urekla. Nakon što to popijete najmanje tri sata nećete osjećati urokljive poglede i pjevat ćete zanosno kao bečki dječak što će utjecati na osobu koja vas je začinila da povuče zle čini.

 Nevenka del Libido – produkcija i astigmatizam