JOŠ NEPLAĆENI OGLAS – ČHDZ-a Klis/Kosa: Kako se liječiti od komunizma i postati uzoriti hrvatski muž?

Radikalno krilo Čiste Hrvatske Demokratske Zajednice (ČHDZ) s Klisa objavilo je Priručnik za prolazak kroz bespuća povijesne zbiljnosti. U poglavlju 7. dotiču se pošasti 20. stoljeća i kako se pročisiti od od nje serijom vježbi i samospoznajom.

Počnimo s lijeva na desno…

PROBLEM

Komunizam je bolest 20-og stoljeća, za koju lijek nije pronađen niti u 21-om stoljeću.
Službeno neizliječiva, ali ipak u opadanju.
Budi li statistika nadu, te postoji li ipak šansa za izliječenje – čitatelj spoznat će na kraju priručnika?!
Domoljubno indoktrinirana frakcija udruge Combo, za alternativna istraživanja na području ideološke medicine, je zaključila: Lijek postoji!”
“Bio je to eureka trenutak, poslije niza promašenih pokušaja i eksperimenata nad progrešno indoktriniranim članovima Udruge” – ponosan je M. Pauletić, direktor istraživačkog tima.

Ekskluzivno vam donosimo rezultate ovog revolucionarnog otkrića u nekoliko jednostavnih koraka koje vode ka izliječenju.

RJEŠENJE

1. Shvatite da imate problem – uobičajeni simptomi su slušanje Azre, Idola, EKV i drugih neprijateljskih glazbenika; gledanje RTL, N1, B92 i drugih TV kanala iz regiona koji propagiraju nemoral i sve protiv čega smo se borili.
2. Suočite se sa problemom – pogledajte se u ogledalo. Vi ste temeljni problem i kočnica razvitka reformirane države, koja drži do temeljnih vrijednosti.
3. Ne paničarite – događalo se i mnogima prije vas. Spomenut ćemo samo neke od njih, koji su se izvukli iz pakla komunizma i postali pravi Hrvati; Karamarko, Tuđman, Jarnjak, Bandić i drugi. Znači, može se!!!
4. Ustanite i okrenite se desno – pa još jednom i još jednom, nastavite se okretati u desno sve dok vam se ne zamanta. Sada je vaš mozak usmjeren u pravom smjeru i spremni ste za učenje.
5. Lezite i upalite HRT – gledajte TV Kalendar dok ne osjetite seksualno uzbuđenje, a nakon toga zarobite susjeda koji sluša Balaševića te vježbajte na njemu egzorcizam.  Napomena: Ukoliko su mu kockice na HRT logotipu bijele, a ne crvene boje, ugasite TV i preskočite ovaj korak – uspjeli ste.
6. Opustite se uz glazbu – Tiho Orlić, Thompson, Škoro, Bulić, pa čak i Dražen Žanko su izuzetni kompozitori opuštajuće glazbe, koja će vam pomoći u cijelom procesu učenja, ali i pospješiti sveopću prokrvljenost.
7. Čitajte i samo čitajte – od knjiga Dr. Franje Tuđmana i Tihomira Dujmovića, pa sve do web portala kao što su Dnevno, Direktno i Combo.
8. Društveno se aktivirajte – uputite se do najbliže ČHDZ središnjice i postanite ponosnim članom. Ovime ne samo da povećavate šanse za dobar posao u državnoj službi, već postajete i fizički aktivniji. Po učlanjenju, stranka će se pobrinuti za vašu fizičku spremu i to na način da ćete morati dijeliti propagandne letke po cijelome gradu i vrbovati nove članove. Ovom vježbom ćete dobiti snažnije noge i smanjit će vam se apetit, jer postepeno dolazi do mršavljenja. Kako bi vam i ruke ojačale, tu je specijalna vježba posebno za ruke; mahanje zastavom na stranačkim skupovima.
9. Odmorite se nakon iscrpnog dana – lezite i upalite TV. Točno u 20 sati je na Z1, TV Jadran i drugim lokalnim kanalima na rasporedu najnovije izdanje Bujice. Ta emisija će vam pomoći da što brže utonete u san i to metodom brojanja ustaških kostiju na sratištima iz 2. svjetskog rata.

Ujutro kada se probudite, postat ćete sasvim nova osoba. Bit ćete željni reformi, lustracije, ratne mode, nove epizode Bujice, Motrišta, Franje Tuđmana i svega što život čini ljepšim i lakšim.

 

srdačno vaš dr.sc. Milorad Pauletić